İki Kaliteli Şirketin Ortaklığı

İki Kaliteli Şirketin Ortaklığı

Kyocera ve aeoon Technologies, multi-milyonluk bir satış anlaşmasıyla daha da iyi DTG baskı sonuçları için işbirliğini güçlendiriyor.


Kyoto/Londra, 1 Ağustos 2023

Japon baskı kafası üreticisi Kyocera ve Avusturyalı dijital baskı üreticisi aeoon Technologies, ürünlerini daha da geliştirmek ve müşterileri için daha da iyi sonuçlar sunmak amacıyla ortaklıklarına yatırım yapmaya karar verdi.

Arkaplan

aeoon, endüstriyel dijital tekstil baskı makinelerinde yıllardır Kyocera'nın KJ4B-QA'sına güveniyor. Bu yazıcı kafası modelini kire ve toza dayanıklı kılan, dayanıklı tasarımıdır. Aynı zamanda yüksek bir baskı genişliği sağlar. KJ4B-QA baskı kafası sektörde kendini kanıtlamış ve yıllardır kendi kategorisinde lider ürünlerden biri olmuştur.

aeoon'un DTG baskı makineleri sadece dayanıklılıkları, sağlam yapıları ve hızlarıyla değil, aynı zamanda olağanüstü yüksek baskı kaliteleriyle de öne çıkıyor.

Kalite ve uzun ömürlülük üzerine kurulu bir ortaklık

2007 yılında inkjet baskı kafası operasyonlarını başlatan Kyocera, lider bir baskı kafası üreticisidir. Şirket, 1983'ten beri termal baskı kafası pazarının demirbaşı olmuştur. Her iki şirket de ürünlerinin kalitesine ve dayanıklılığına büyük önem vermektedir. ürünler ve yalnızca yüksek kaliteli bileşenler kullanın.

aeoon CEO'su Angelo Schiestl şunu vurguluyor: "DTG yazıcılarımız için yalnızca en iyi malzemeleri ve bileşenleri kullanıyoruz. Kyocera baskı kafası, müşterilerimizin yüksek verim ve en iyi baskı sonuçlarını elde etmelerini sağlayan çok önemli bir kalite bileşenidir. Sonuç olarak, sonuç, yüksek düzeyde takdire şayan bir ortaklıktır.”

aeoon Kyo serisinin çok yönlülüğü

Kyocera KJ4B baskı kafalarıyla donatılmış aeoon Kyo serisi, modüler ve uyarlanabilir bir DTG baskı makinesi sistemidir. Üst düzey dijital yazıcılar özel olarak aeoon'un Kramsach, Avusturya'daki genel merkezinde tasarlanmış, geliştirilmiş ve üretilmiştir. Yazıcı gelişmiş CMYK renk doğruluğu sunar ve gerekirse renk gamı ​​dört adede kadar ek proses renkle (Gamut Genişletme Renkleri) genişletilebilir.

aeoon Kyo serisinin otomatik üretim süreçlerine entegre edilmesi kolaydır ve maksimum 200 x 98 cm'ye kadar hemen hemen her tekstil boyutu için çok çeşitli paletlerle donatılabilir. aeoon, müşterilerine şu anda piyasada bulunan en geniş palet yelpazesini sunar. (Bunlar ayrıca yalnızca şirketin Avusturya'daki genel merkezinde geliştirilir, yani kişiye özel tasarımlar her an üretilebilir). Kyo PLUS serisinin öne çıkan özelliği, makinenin içindeki tekstillere baskı yapılmasını mümkün kılan entegre ısı presleridir. Bu sadece zamandan değil aynı zamanda personel maliyetlerinden de tasarruf sağlar. Bu nedenle, aeoon Kyo serisi, yüksek derecede proses güvenilirliğine sahip esnek, yüksek kaliteli ve güvenilir bir DTG baskı sistemi arayanlar için eoon'un tercihi olan ideal Kyo PLUS DTG yazıcıdır.




DİĞER HABERLER

Fespa Fuar

Fespa Eurasia 2023 Fuarına KatıldıkMert Dijital ATEXCO Türkiye Resmi Distribütörü olarak Avrasya bölgesinin önde gelen geniş format dijital baskı, tekstil baskı, serigrafi baskı ve endüstriy...

DEVAMINI OKU

aeoon'un Yeni Dağıtım Ortağı

Türkiye içinGeçtiğimiz günlerde Mert Dijital'den Ender Yılmaz ve Ferhat Korkmaz'ı Tirol'deki genel merkezimizde ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk. Onlara tüm makinelerimizle ilgili harika bir ge...

DEVAMINI OKU